top of page

LONG PUNCH

long_punch_LSS.jpg

víno

švestky v rumu

fresh

oříšky

koření

křížaly

sušený pomeranč

POSTUP NA PŘÍPRAVU

ČERVENÝ PUNCH

Víno: Vol I Dol Negre

Koření: čaj kashmir, pomeranč, skořice, oříšky

Džus: pomerančový fresh

Křížaly: sušený pomeranč

Alkohol: rum se švestkami

 

  1. Rozděláme si oříšky, ať máme snack, než bude punč hotový.

  2. Víno nalijeme do hrnce.

  3. Přidáme koření a zahřejeme na slabém plameni zhruba na 20 minut – NEVAŘÍME!

  4. Po dvaceti minutách přidáme fresh, necháme ještě chvíli prohřát.

  5. Přidáme švestky v rumu.

  6. Křížaly můžeme nechat macerovat v punči.

BÍLÝ PUNCH

Víno: Vol I Dol Blanc

Koření: citrón, zázvor, limetové listy, oříšky

Džus: jablečný mošt

Křížaly: jablka

Alkohol: Calvados s meruňkami

 

  1. Rozděláme si oříšky, ať máme snack, než bude punč hotový.

  2. Víno nalijeme do hrnce.

  3. Přidáme koření a zahřejeme na slabém plameni zhruba na 20 minut - NEVAŘÍME!

  4. Po dvaceti minutách přidáme mošt, necháme ještě chvíli prohřát.

  5. Přidáme menruky v calvadosu.

  6. Křížaly můžeme nechat macerovat v punči anebo přikusovat k němu.

NA ZDRAVÍ

punch.jpg

Ještě nemáte náš LONG PUNCH? Objednejte si ho.

bottom of page