LONG PUNCH

víno
švestky v rumu
fresh
oříšky
koření
křížaly
sušený pomeranč
POSTUP NA PŘÍPRAVU
ČERVENÝ PUNCH
Víno: Vol I Dol Negre
Koření: čaj kashmir, pomeranč, skořice, oříšky
Džus: pomerančový fresh
Křížaly: sušený pomeranč
Alkohol: rum se švestkami
-
Rozděláme si oříšky, ať máme snack, než bude punč hotový.
-
Víno nalijeme do hrnce.
-
Přidáme koření a zahřejeme na slabém plameni zhruba na 20 minut – NEVAŘÍME!
-
Po dvaceti minutách přidáme fresh, necháme ještě chvíli prohřát.
-
Přidáme švestky v rumu.
-
Křížaly můžeme nechat macerovat v punči.
BÍLÝ PUNCH
Víno: Vol I Dol Blanc
Koření: citrón, zázvor, limetové listy, oříšky
Džus: jablečný mošt
Křížaly: jablka
Alkohol: Calvados s meruňkami
-
Rozděláme si oříšky, ať máme snack, než bude punč hotový.
-
Víno nalijeme do hrnce.
-
Přidáme koření a zahřejeme na slabém plameni zhruba na 20 minut - NEVAŘÍME!
-
Po dvaceti minutách přidáme mošt, necháme ještě chvíli prohřát.
-
Přidáme menruky v calvadosu.
-
Křížaly můžeme nechat macerovat v punči anebo přikusovat k němu.
NA ZDRAVÍ

Ještě nemáte náš LONG PUNCH? Objednejte si ho.

