top of page

Vař jak šéfkuchař s Petrem Henešem a Karlem Kasíkem

čt 06. 2.

|

Long Story Short

Staňte se šéfkuchařem ve vlastní kuchyni! Pod vedením našich mistrů vaření Petra Heneše a Karla Kasíka se naučíte profesionální techniky a tajemství, díky kterým vaše jídla získají nový rozměr. Přijďte na kurz a objevte, jak vařit jako skutečný šéfkuchař.

Vař jak šéfkuchař s Petrem Henešem a Karlem Kasíkem
Vař jak šéfkuchař s Petrem Henešem a Karlem Kasíkem

Čas a místo

06. 2. 2025 16:30 – 20:30

Long Story Short, Koželužská 945/31, 779 00 Olomouc

O kurzu

O kurzu

Připravte se na kulinářský zážitek, který vás posune na novou úroveň vaření. Pod vedením dvou mistrů svého řemesla, šéfkuchařů Petra Heneše a Karla Kasíka, se naučíte techniky a tajemství profesionálů, které využijete při přípravě lahodných pokrmů z různých kuchyní. Kurz je navržen tak, aby vás naučil nejen konkrétní recepty, ale také základy kuchařských technik, které využijete při každodenním vaření. Dozvíte se, jak správně pracovat se surovinami, jako je šafrán, krevety nebo telecí. A získáte také tipy na různé variace, abyste svým pokrmům mohli vtisknout vlastní styl.


Co se naučíte vařit

  • Krémová zeleninová polévka s ravioli plněnými candátem: naučíte se, jak uvařit dokonalý krém i jemné ravioli.  

  • Šafránové rizoto s krevetami a smaženou bazalkou: odhalíte tajemství krémového rizota a perfektní přípravy krevet.  

  • Telecí saltimbocca s máslovo-citronovou omáčkou: osvojíte si techniku přípravy šťavnatého telecího a delikátní omáčky.  


Registrace

  • Škola chutí | Long Story Short

    3 500,00 Kč
    Daň: Včetně DPH

Celkem

0,00 Kč

Sdílet událost

bottom of page