Sushi s mistrem: Umění přípravy sushi s Jakubem Horákem
st 29. 1.
|Long Story Short
Připravte si doma sushi jako profík! Na kurzu se naučíte vše od přípravy surovin po techniky rolování a osvojíte si základy pro tvorbu vlastních sushi variací.
Čas a místo
29. 1. 2025 16:30 – 20:30
Long Story Short, Koželužská 945/31, 779 00 Olomouc
O kurzu
Zvládněte přípravu sushi tak, abyste si ho doma připravili snadno a s jistotou! Pod vedením zkušeného šéfkuchaře a sushi mistra Jakuba Horáka si osvojíte přípravu surovin i postupy, díky kterým se vám sushi vždy podaří na jedničku. Vysvětlíme, kde najít ty nejlepší suroviny, a naučíme vás i techniku filetování ryb a přípravu tradiční japonské omelety tamago yaki. Kurz je ideální jak pro začátečníky, tak pro mírně pokročilé, kteří chtějí své sushi vylepšit.
Co vás čeká?
Příprava surovin: jak nakrájet ryby a zeleninu
Technika rolování sushi krok za krokem.
Práce s tradičními ingrediencemi: krevety, tuňák, losos, mořský vlk, okurka, avokádo.
Filetování ryby pod vedením lektora.
Registrace
Škola chutí | Long Story Short
3 500,00 KčDaň: Včetně DPH
Celkem
0,00 Kč