Pečeme z kvásku: chleby a focaccia
so 15. 11.
|Long Story Short
Rádi byste pronikli do tajů kváskového pečení a naučili se péct domácí kváskový chléb i italskou focacciu? Přijďte na náš kurz a zjistěte, že kvásek není žádná věda, ale radost, která zpestří každé pečení. 🍞✨


Čas a místo
15. 11. 2025 16:30 – 20:30
Long Story Short, Koželužská 945/31, 779 00 Olomouc
O kurzu
O kurzu
Tento kurz je ideální pro každého, kdo chce začít péct s kváskem, nebo si prohloubit své dosavadní zkušenosti. Pod vedením Andrei Kubiňanové, naší bývalé šéfpekařky, projdete krok za krokem celým procesem od založení kvásku až po dopečení
Během kurzu si vlastnoručně připravíte:
Tradiční pšeničný kváskový chléb - s křupavou kůrkou, vláčnou střídkou a nezaměnitelnou vůní, která provoní váš domov
Žitný chléb - hutný, výživný a plný chuti
Focacciu - nadýchaný italský chléb, který se skvěle hodí ke sdílení
Registrace
Škola chutí | Long Story Short
3 000,00 Kč
Včetně DPH
Vyprodáno
Tato událost je vyprodána

