top of page

Pečeme z kvásku: chleby a focaccia

so 15. 11.

|

Long Story Short

Rádi byste pronikli do tajů kváskového pečení a naučili se péct domácí kváskový chléb i italskou focacciu? Přijďte na náš kurz a zjistěte, že kvásek není žádná věda, ale radost, která zpestří každé pečení. 🍞✨

Vstupenky nejsou v prodeji
Zobrazit další události
Pečeme z kvásku: chleby a focaccia
Pečeme z kvásku: chleby a focaccia

Čas a místo

15. 11. 2025 16:30 – 20:30

Long Story Short, Koželužská 945/31, 779 00 Olomouc

O kurzu

O kurzu 

Tento kurz je ideální pro každého, kdo chce začít péct s kváskem, nebo si prohloubit své dosavadní zkušenosti. Pod vedením Andrei Kubiňanové, naší bývalé šéfpekařky, projdete krok za krokem celým procesem od založení kvásku až po dopečení


Během kurzu si vlastnoručně připravíte:  

  • Tradiční pšeničný kváskový chléb - s křupavou kůrkou, vláčnou střídkou a nezaměnitelnou vůní, která provoní váš domov  

  • Žitný chléb - hutný, výživný a plný chuti

  • Focacciu - nadýchaný italský chléb, který se skvěle hodí ke sdílení


Google mapy byly zablokovány z důvodu vašeho nastavení analytiky a funkčních souborů cookie.

Sdílet událost

bottom of page