Kurz odpalovaného těsta: profiterolky, eclairs a Paris-Brest
pá 14. 11.
|Long Story Short
Objevte kouzlo odpalovaného těsta a ponořte se do světa francouzských dezertů! 🍫🥐 Naučíte se tvořit nadýchané profiterolky, eclairs i Paris-Brest plněné čokoládovou, oříškovou či limetkovou náplní a doplněné křupavým craquelinem.


Čas a místo
14. 11. 2025 16:30 – 20:30
Long Story Short, Koželužská 945/31, 779 00 Olomouc
O kurzu
O kurzu
Tento kurz je ideální pro všechny milovníky dezertů, kteří se chtějí naučit pracovat s odpalovaným těstem – základem lehkých, nadýchaných a dokonale elegantních zákusků.
Pod vedením Andrei Kubiňanové, zkušené pekařky a cukrářky, projdete celý proces krok za krokem – od přípravy těsta až po finální zdobení s craquelinem.
Během kurzu si vlastnoručně připravíte:
Profiterolky – malé nadýchané kuličky plněné jemným krémem
Eclairs – klasické podlouhlé dezerty s elegantním vzhledem a krémovou náplní
Registrace
Škola chutí | Long Story Short
3 000,00 Kč
Včetně DPH
Celkem
0,00 Kč

