top of page

Asie na talíři: Chutě Číny, Thajska a Japonska s Ondřejem Hutnikem

so 18. 1.

|

Long Story Short

Objevte kouzlo čínské, japonské a thajské kuchyně pod vedením Ondřeje Hutnika, profesionála s bohatými zkušenostmi z prestižních restaurací i dalekých cest po Asii. Naučíte se tradiční postupy, seznámíte se s exotickými surovinami a užijete si večer plný chutí, vůní i inspirace.

Asie na talíři: Chutě Číny, Thajska a Japonska s Ondřejem Hutnikem
Asie na talíři: Chutě Číny, Thajska a Japonska s Ondřejem Hutnikem

Čas a místo

18. 1. 2025 16:30 – 20:30

Long Story Short, Koželužská 945/31, 779 00 Olomouc

O kurzu

O kurzu

Vstupte do světa autentické asijské kuchyně. Připravíte si čtyři ikonická jídla z Číny, Japonska a Thajska, která zvládnete hravě i doma, a osvojíte si nejen tradiční techniky, ale také moderní asijské twisty. Ondřej Hutnik, váš lektor, vám předá nejen své profesionální zkušenosti z restaurací Mandarin Oriental a Sia, ale také reálné zážitky z cest po Hongkongu, Vietnamu a dalších koutech Asie.


Co se naučíte vařit

  • Čínské knedlíčky dim sum s vepřovou krkovicí, krevetami, daikonem, kaviárem a sójovo-zázvorovou omáčkou.

  • Japonské knedlíčky gyoza s vepřovým bůčkem, kimchi, nashi, sezamem a švestkovou omáčkou.

  • Thajské nudle pad thai s krevetami, tamarindovou omáčkou, arašídy a uzeným tofu.


Registrace

  • Škola chutí | Long Story Short

    3 500,00 Kč
    Daň: Včetně DPH

Celkem

0,00 Kč

Sdílet událost

bottom of page