Asie na talíři: Chutě Číny, Thajska a Japonska s Ondřejem Hutnikem
so 18. 1.
|Long Story Short
Objevte kouzlo čínské, japonské a thajské kuchyně pod vedením Ondřeje Hutnika, profesionála s bohatými zkušenostmi z prestižních restaurací i dalekých cest po Asii. Naučíte se tradiční postupy, seznámíte se s exotickými surovinami a užijete si večer plný chutí, vůní i inspirace.
Čas a místo
18. 1. 2025 16:30 – 20:30
Long Story Short, Koželužská 945/31, 779 00 Olomouc
O kurzu
O kurzu
Vstupte do světa autentické asijské kuchyně. Připravíte si čtyři ikonická jídla z Číny, Japonska a Thajska, která zvládnete hravě i doma, a osvojíte si nejen tradiční techniky, ale také moderní asijské twisty. Ondřej Hutnik, váš lektor, vám předá nejen své profesionální zkušenosti z restaurací Mandarin Oriental a Sia, ale také reálné zážitky z cest po Hongkongu, Vietnamu a dalších koutech Asie.
Co se naučíte vařit
Čínské knedlíčky dim sum s vepřovou krkovicí, krevetami, daikonem, kaviárem a sójovo-zázvorovou omáčkou.
Japonské knedlíčky gyoza s vepřovým bůčkem, kimchi, nashi, sezamem a švestkovou omáčkou.
Thajské nudle pad thai s krevetami, tamarindovou omáčkou, arašídy a uzeným tofu.
Registrace
Škola chutí | Long Story Short
3 500,00 KčDaň: Včetně DPH
Celkem
0,00 Kč